Att starta sitt eget byggföretag

Tänk att starta ett eget företag från grunden. En som växte upp nära oss, som inte jag kände men som min tror kände var Johan Wester och han har faktiskt gjort det. Startade sitt eget byggföretag i AleJohan Wester Byggservice AB. Han driver det fortfarande idag tillsammans med några andra också, men jag tror att de fortfarande är ganska små. Vet inte om det är självvalt eller inte, kanske är det självvalt för att det blir mer personligt med ett litet byggföretag framför ett stort.

Johan Wester har tydligen alltid varit väldigt händig så det var nog ganska naturligt att han skulle gå och jobba som byggarbetare. Sen att han skulle gå och göra det på sitt eget byggföretag här i Ale var kanske inte lika självklart. Det krävs ändå väldigt mycket för att driva ett eget företag, oavsett inom vilken bransch det är.

Om jag skulle starta ett företag skulle det inte bli inom byggbranschen. Det kan jag inte så mycket om. Och behöver jag hjälp med bygg är det bara att ringa till Johan Wester Byggservice AB så kommer de och fixar det jag behöver hjälp med. De brukar vara väldigt snabba med att komma också, vilket är ett stort plus. Så det är inte bara för att min bror känner byggföretagets ägare som jag rekommenderar dem utan för att de faktiskt på riktigt är bra. Tror de har ett ganska brett tjänsteutbud också och att det går att få hjälp med de flesta renoveringarna och liknande i deras hem.