Ombyggnation och målning

Det finns ganska enkla saker som man kan göra faktiskt, som ändå gör väldigt stor skillnad. Sen är det klart att du kanske inte tycker att det räcker med att göra mindre designförändringarna på inredningen eller smårenoveringar utan du vill göra en stor ombyggnation för att få det så som du vill ha det. Kanske handlar det om att bygga ut hallen eller om att bygga ut en annan del av huset. Att riva väggar för att skapa en mer öppen planlösning eller något annat liknande. Och det kan du göra ganska enkelt genom att helt enkelt planera arbetet och komma fram till vad du vill göra och sen ringa till He Pe Bygg AB och boka dem för ditt arbete.

He Pe Bygg AB och deras hantverkare har vi haft över hos oss men då var det faktiskt inte för själva ombyggnationen utan då var det efteråt när vi ville måla om. Något som vi säkert hade kunnat göra själva också men vi hade fullt upp och både jag och min man hade väldigt mycket att göra på jobbet och jobbade över i stort sett varje dag så det var inte direkt aktuellt för oss att själva lägga tid på att måla. Inte efter att vi fått vår ombyggnation gjort heller, som var dyr, och vi kände att vi behövde jobba extra för att få in lite extra pengar för att täcka utgifterna.

Men ja, tror att de på He Pe Bygg AB är lika bra på sina ombyggnationer som de är på att måla. Så varför inte testa dem, åtminstone ringa och prata med dem om ni funderar på det. Alltid lättare när man faktiskt pratat med några själv.