Jag kunde äntligen stå i centrum

Hej, hopp, hallå. Här kommer jag med ett nytt inlägg från min businessblogg.

Jag tror att ni någon gång i livet har gjort något slags grupparbete i skolan eller tvingats jobba i grupp i arbetslivet och att någon skulle utses till ’’ledare’’ i gruppen som bestämmer vad som ska hända. Har ni vart med om att det är den tysta i gruppen som har blivit utvald någon gång och den personen bara har velat glida igenom golvet och inte bestämma någonting? Den personen var jag innan jag fick hjälp med ledarskapsutveckling i Kungsbacka av EPS Human Invest AB.

Jag har aldrig vart den som har stått i centrum eller den som pratar högst. Tvärt om har jag alltid vart den personen som drar sig undan när man hamnar för mycket i centrum och jag var aldrig den som pratade framför klassen. Nu på senare dagar när jag har skaffat ett företag och har anställt en del personal så kan jag inte hålla på så länge och har då gått en kurs med ledarskapsutveckling i Kungsbacka.

Jag gick på den kursen för ca fyra månader sedan och jag känner redan att jag har blivit lite tuffare när det gäller att stå i centrum i en större grupp. Jag säger inte att jag tycker att det är busenkelt nu men jag tar mig an nya utmaningar varje dag och det känns bra.

Har ni samma problem som jag så tycker jag att ni ska gå och ta denna kurs med ledarskapsutveckling i Kungsbacka hos EPS Human Invest AB för att jobba med er blyghet. Allt går inte på en sekund men gör man saker sakta och säkert så kommer man lyckas till slut. Kom ihåg att tro på er själva så kan ni göra vad som helst. Tack och hej för mig.