Bästa entreprenaden någonsin

Det är lite nervöst när man ska anlita hjälp från ett byggföretag, det är det faktiskt. Mest för att man kanske vet att de kan sin sak men att man blir osäker på om de verkligen har förstått hur en själv vill ha det. Så att det inte blir så att de bygger och det blir superbra men inte alls ens i närheten av det man har efterfrågat. Sen tror jag inte att det är så vanligt att det blir så utan de flesta byggföretag brukar nog erbjuda ganska bra entreprenad och verkligen försöka att förstå sina kunder.

Den firman som hjälpte oss med renovering av garaget var dock inte alls så bra, men nu senast när vi skulle fixa fasaden på själva villan så valde vi Ulf Kraft Entreprenad i Bålsta istället och där kan vi tala om bra service. Vi hade flera samtal med dem, fick garantier på entreprenaden och så satt vi och planerade allting noga i förväg där de verkligen ville förstå exakt hur vi ville ha det in i minsta detalj. Sen när de höll på och jobbade så var de också noga med att fortsätta kolla med oss att de var på rätt väg så att vi skulle bli nöjda med det.

Och vi är hur nöjda som helst. Den service vi fick från Ulf Kraft Entreprenad i Bålsta och det resultatet är det få saker som slår. Fasaden är så mycket snyggare nu också och det höjer hela fastigheten. Mycket modernare och snyggare och det ser betydligt mer omvårdnat ut.